Kedves Vásárlónk!

Az EXTREME SILVER webshop 20 év után végleg bezárásra került.

Továbbra is szeretettel várunk az új webshopunkban, ahol kizárólag a legmagasabb minőségű BALCANO márka ékszereinket forgalmazzuk. Óriási a kínálat, rengeteg gravírozható termék, minden a legszélesebb méretválasztékban és kombinációs lehetőségekkel.

Még az egyedi, pl. gravírozott megrendelések esetében is garantáltan 1 napos a szállítási idő!

balcano.hu

Természetesen az eddig megszokott színvonalat továbbra is megtartjuk, sőt sok területen még kiemelkedőbb szolgáltatást nyújtunk.

Az új webshopunkban a szállítás és visszaküldés vagy csere értékhatártól függetlenül ingyenes.

Érdemes kipróbálnod az új oldalunkat is, garantáltan nem fogsz csalódni!

balcano.hu

Az extremesilver.hu webshopban szerzett törzsvásárlói pontjaid és regisztrációd átvittük az új webshopba. Az eddig használt azonosítóddal tudsz belépni és akár azonnal le is vásárolhatod.
(Amennyiben korábban már regisztráltál a balcano.hu webshopba is ugyanazzal az email címeddel, úgy az a regisztrációd marad érvényben, viszont az extremesilver.hu oldalon szerzett törzsvásárlói pontjaid hozzáadjuk a balcano.hu oldalon gyűjtött pontjaidhoz.)

Az extremesilver.hu oldalról történt megrendelésekkel kapcsolatban a jogszabályokban meghatározott időtartamra továbbra is ugyanúgy érvényes az elállás, vagy garanciális problémák kezelése.

Az akciós hírleveleket ezentúl a balcano.hu domainről küldjük.

balcano.hu